RSS

Mona Sahlin gillar BDSM?

09 Apr

Det är söndag, dagen efter Påskafton, och jag har kommit hem tidigare ikväll efter en lugn och stillsam påskhelg med familjen och god mat i Stråtjära. Så jag ska försöka ägna så mycket tid som möjligt med vänner (som jag aldrig hinner träffa i vanliga fall), vara i snickarboden och fixa uteplatsen.

Familjen ska vara kvar i Stråtjära hela veckan och jag åker upp igen på lördag. Efter att kramat om pojkarna och sambon så far jag vidare till festligheter på Baldernaes MC i Bollnäs. Äntligen ska jag få träffa Jocke och säkerligen Anna också. Fan va skoj det ska bli.

—————

Nya ord som kommit från lille Silas: Hej, kaakoo (traktor), Schlad (Choklad). Han pratar ibland i ramsor som låter som meningar. Det är inte ord men man hör vad han menar.

Här om dagen pekade han på sina gummistövlar och sa ”hoppa i de här”. Ja, i mina öron iaf. Det är många ramsor som kommer som han typ lärt sig att det låter så, men säger inte självaste orden… om ni förstår? =)

Här är en färsk bild på spjuvern från i helgen.

Angelica lånade påskhare-utstyrsel från dagiset hon jobbar på och hoppade runt på gården i Stråtjära. Hon är nog glad idag att jag inte hann med att ta något foto, haha. Hur hon såg ut!! =)

Det var som lilla julafton för pojkarna våra. När jag var liten fick man ett litet påskägg, thats it! Men nu var det massa inslagna presenter, två stora påskägg vardera, pengar och då en utklädd toka som påskhare, hahaha!

Silas blev lite skraj för påskharen som knackade på fönstret. När vi skulle äta påskmiddag så ville han ha ryggen fri och sitta där han hade koll på fönstret.

—————

Lyssnar mest på nu:
SmurfarnaDet står ett träd i skogen (tips från Johnny)
Gigi AgostinoHymn ”Vision 2” (tips från Johnny)
Kent999
Austin CriswellBlack Balloon
The Head CatMatchbox 
VikingarnaDjingis Khan
Stefan Rudén – Du fyller mitt sinne

—————

Citat från Johnny… =)

– Du har blivit utvald till att vara Kicki Danielssons löspenis dom närmaste 5 åren.

– Synd att inte Globen filmade när jag fick nog på gårdagens sms-terror och slog ut mobiltelefonen med min driver på baksidan.

—————

På gång till bilarna våra:

Buicken – Ny kraftig generator och ett nytt superduper batteri (ja, det kostade multum), nya remmar, nytt luftfilter, växellådsbalk och hjulbult.

Opeln – En ordinarie service på Eriksson Bilteam, kamremsbyte (ja, det kostade multum), ny vindruta (endast självrisk) och nya däck (ja, det kostade multum… suveräna Nokia Blue däck) är beställda.

Så nu får man vara fattig ett tag men va fan… sen är båda bilarna helt fixade för något år framåt… får man hoppas =)

—————

Varit en massa svulleri på jobbet ett tag nu…

Påskägg a´ la giganto

Fick tårta av bossen för att Gävles varuhus hade ökat någe enormt jämfört med förra året under mars. Fan va bra vi är!

Har blivit en del omskyltande i entrén oxå…


Förtältet i vårt nya campingsortiment. Vansinnigt populärt. Vi säljer slut direkt. 

—————

Nu har jag skrivit i omgångar på denna blogg sedan kl 1900 och nu är klockan 0030!! Tog en lång paus för att titta på Big Brother oxå förståss.

Jag avslutar med länkarna… Ha det gott ppl out there!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 april, 2012 i Allmänt

 

Du behöver inte logga in för att kommentera.